Regndroppsterapi

 

hjärtaAtt jag kompletterade med Regndroppsterapin beror mycket på själva oljorna som jag genast förälskade mig i när jag kom i kontakt med dem. Dessa underbara dofter som dessutom får kropp och själ att må så bra. När jag sedan förstod att de gick att integrera med Bowen visste jag att detta var rätt för mig.

staty i vatten

REGNDROPPSTEKNIKEN
blandar massage och essentiella terapeutiska oljor för att få kroppen i total balans. Tekniken sägs ha sitt ursprung från Tibet för flera tusen år sedan, långt innan akupunkturen upptäcktes. Regndroppsbehandling är en energigivande och vitaliserande teknik för kropp och själ.

Oljorna masseras in på fötternas “vitaflex” zoner och droppas ca 15 cm utanför och längs ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. Med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång, som bl.a. hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur. Regndroppstekniken kan bl.a. vara välgörande för:

 • stärka immunförsvar och återställa obalanser i kroppen
 • lindra rygg- och nackbesvär även kroniska
 • hjälpa till vid Skolios, Kyfos och Lordos
 • rensa ut gifter, virus, svamp och bakterier
 • lindra huvudvärk
 • hjälpa till att bli av med stress
 • förkorta sjukdomstiden och lindra olika sjukdomsbesvär
 • öka koncentrationen och närvaron
 • ger välbefinnande och avslappning
 • motverka värk i leder
 • öka cirkulationenblomma
 • hjälpa vid allergier öka/ge energi


DE 9 OLJORNA SOM ANVÄNDS VID REGNDROPPSTERPI:

OREGANO: Motverkar virus, balanserar matsmältningen, grundar och balanserar. Balanserar matsmältningen.  Kan användas direkt på huden vid störd matsmältning, kan också inhaleras efter att ha smorts i handflatorna.

TIMJAN: Uppiggande. Bra mot hosta, stress och svaghet. Ger energi vid stress och svaghet. Hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Kan appliceras direkt på huden.
Mot hosta, blanda en del timjanolja med fyra delar vegetabilisk olja., kan användas i kalluftsdispenser.

BASILIKA: Lindrar vid magbesvär, mental trötthet och kramp i musklerna. Öppnar sinnet. Kan appliceras direkt på huden vid till exempel magbesvär, mental trötthet och muskelkramp.
Kan också inhaleras efter att ha smorts i handflatorna.

CYPRESS: Ökar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, lindrar svullna leder, åderbråck och celluliter, ger en känsla av säkerhet samt stärker vid förlust. Grundande och lugnande. Kan appliceras direkt på huden för att förbättra cirkulationen och minska svullnaden i leder. Kan även användas i kalluftsdispenser.

VINTERGRÖN: Antiinflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetandet i känselsinnet.

MEJRAM: Lugnar andningsvägarna, lindrar migrän och kramp. Kan appliceras direkt på huden vid till exempel muskelsmärtor och kramp. Ger energi vid stress och svaghet. Kan inhaleras efter att ha smorts i handflatorna.

PEPPARMINT: Kan hjälpa vid feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar medvetandet och minnet. Kan appliceras direkt på huden vid till exempel magsmärtor, feber, blåmärken, huvudvärk och ledsmärtor eller under näsan för att bli mera alert. Kan droppas i vatten till en uppfriskande dryck eller strykas på tungan för att ta bort dålig andedräkt.Stimulerar cirkulationen.

AROMA SIZE: En oljeblandning av basilika, cypress, mejram, lavendel och pepparmint. Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador, trötthet eller stress.

VALOR:  Blandning av rosenträ, blå renfana, Frankincense och gran. Oljans frekvens är densamma som vår ryggrad. Den balanserar elektriska energier i kroppen. Den gör att vi kommer över rädsla och motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning. Valor kan användas under fötterna (även babyns), som parfym på kroppen och i doftspridare (kalluft)

ORTHO EASE: En oljeblandning av vetegroddsolja, vindruvsolja, sötmandelolja, olivolja, björk, enbär, mejram, röd timjan, vetiver, pepparmint, eukalyptus och citrongräs.Lindrar muskelvärk,
sportskador, vrickningar och mindre svullnader. Den skapades efter omfattande tester och används idag på Europeiska sjukhus


EXEMPEL PÅ OLJOR MAN KAN KOMPLEMENTERA BEHANDLINGEN MED:

V6 OLJA: En oljeblandning som består av cocosolja, sesamolja, grapekärneolja, mandelolja, veteolja, solrosolja och olivolja. Används för att spä ut starka oljor, som kan orsaka värme eller rodnad.

CITRON: Stärker immunförsvaret, antiseptisk, kan användas som insektsmedel. Kan appliceras direkt på huden (men undvik direkt solljus efteråt) för att till exempel behandla vårtor, akne, blödande tandkött, celluliter och åderbråck. Kan även användas i kalluftsdispenser.

LAVENDEL: Avslappnande, kan användas för att rengöra sår, behandla blåmärken och irriterad hud. Kan appliceras direkt på huden, inhaleras efter att ha smorts i handflatorna, användas i kalluftsdispenser eller blandas i massage- och badolja. 

imagesCAG7KG01

Resultat & rekommendation

Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen.

För ryggproblem rekommenderas generellt 3 ggr/månad i en månad.
För ryggvärk rekommenderas 1 gång i veckan i tre veckor.

Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.

Pris: 580:- för ca 60 min

Kombi med Bowen (ej fötter) 600:- för ca 70 min

Kombi med Bowen inkl fötter  650:- för ca 80 min

VILL DU BOKA EN BEHANDLING: Klicka här eller ring 0704-27 92 32