Magnetsmycken från Energetix

Magneters kraft inverkar på allt levande. Det är inget konstigt med det eftersom vår jord i sig själv är en stor magnet. Flyttfåglar och valar utnyttjar exempelvis de naturliga magnetbanorna för att kunna orientera sig. Det är alltså fantastiska naturkrafter som ger våra magnetsmycken sin speciella verkan.
87 % sover bättre
92 % har mindre ont
85 % fick mer energi
84 % mindre ledvärk

Sedan lång tid tillbaka har jag haft regelbundna kraftiga migränanfall och högt blodtryck pga stress. Vänner berättade för mig om den imponerande effekten av magnetsmycken, men jag var mycket skeptisk. För 6 veckor sedan köpte jag i alla fall ett magnetarmband och nu kan jag knappt tro det: mina migränanfall har minskat drastiskt och mitt höga blodtryck har sjunkit till det normala -helt utan
För mig som passionerad amatöridrottare kom diskbråcket som en chock. Detta hände för 10 år sedan. Jag hade ständiga ryggsmärtor och kunde inte röra mig som vanligt. En god vän rekommenderade mig att prova ett magnetsmycke. Jag trodde förstås inte alls på det i början men jag kom snabbt på andra tankar för mina ryggsmärtor försvann. Jaga sover mycket bättre och känner mig i toppform, så 50 år jag är.

Efter 45 år som snickare och finsnickare inom byggbranschen har det fysiska arbetet tagit ut sin rätt på mina handleder. Jag har allt svårare att göra grundläggande saker som att skära virke och även enkla vardagliga handlingar som att skriva eller öppna en konservburk har till exempel orsakat mig stort obehag. Sedan jag började använda ett magnetiskt armband, har jag funnit att det har gett mig lindring från smärta och möjlighet för mig att fortsätta ett relativt normalt arbetsliv Jag har använt mina magnetsmycken sedan juli 2001. Min allmänkondition blev genast bättre! Efter bara några dagars användning kändes musklerna i rygg och axlar avslappnade, ingen mensvärk har jag heller längre. Min doktor registrerar ett lägre blodtryck och också mitt immunförsvar har blivit bättre.

Magnetsmyckena bör de första veckorna användas minst 6 timmar i sträck.

Ibland kan man känna lätt illamående eller huvudvärk. Drick vatten. Magnetsmyckena har även en detoxeffekt och då behövs vatten för att skölja ut de slaggprodukter som rör sig i kroppen.

Det är 2 års garanti på Energetix Magnetsmycken.

Energetix magnetsmycken förlorar ca 1% av sin styrka på 100 år.