Efter många år inom kontorsvärlden och en lång sjukskrivning pga utbrändhet sadlade jag om till att arbeta med hälsa. Under 2 års tid pluggade jag intensivt.
2012-01-04 blev startskottet för mitt företag HÄLSA PÅ. Ett företagsnamn som kom till mig under nätterna i mina drömmar och då var det avgjort – HÄLSA PÅ – en dubbelmening som både ber dig komma och hälsa på mig på mitt företag och som samtidigt vill uppmana till att ”sätta igång med hälsan”. För det är aldrig för sent och det krävs faktiskt inte så mycket som många tror för att vi ska må bra i kropp och själ. Jag älskar mitt jobb. Jag är tacksam för alla möten med människor både här på kliniken och på de mässor vi är ute på. Tacksam för alla dem som delar med sig av sina liv och livsöden. Det är en fröjd och enorm lycka varje gång någon lämnar min klinik och mår bättre.
Jag bor tillsammans med min man i ett litet soldattorp strax utanför Vellinge. Har man hus finns det alltid nåt att göra men den mest tiden lägger vi på att umgås med vänner och familj. Vi tycker om att resa, både långt bort och nära. God mat och dryck är ju aldrig fel heller.

 

Välkommen in och HÄLSA PÅ – på en kopp te/kaffe
Helt föresättningslöst så klart!