Regndroppsmassage är en ljuvlig och välgörande behandling med fina essentiella eteriska oljor. Regndroppsteknikbehandlingen (rdt) balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Oljorna masseras in på fötternas ”vitaflex” zoner och droppas ca 15 cm utanför och längs ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. Med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång, som bl.a. hjälper till att korrigera defekter i ryggradens kurvatur.

Det unika med rdt är dess kraftfulla effekt då bara ekologiska, eteriska, essentiella oljor av terapeutisk klass används. Endast 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk klass, och det är de minutiöst kontrollerade oljorna från ”Young Livings” som. används i denna behandling.

Rdt kan bl.a. vara välgörande för:
* Immunförsvaret
* Att hjälpa till vid kyfos, lordos o skolios
* Rygg- och nackbesvär
* Att bli av med stress
* Välbefinnande och avslappning
* Värk i leder
* Cirkulation
* Allergier

Resultat & rekommendation
Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet, därför kan 1 behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen. För ryggproblem rekommenderas generellt 3 ggr/månad i en månad och för ryggvärk 1 gång i veckan i tre veckor.
Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad, kropp och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.
Rdt är en balanserande, avslappnande och renande behandlingsmetod, känd för sin unika välgörande effekt.

Oljor
De essentiella oljor som används vid denna behandling bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer. Oljorna som används är:
Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmint, Aroma Seiz (Basilika, Cypress, Mejram, Lavendel, Pepparmint), Lavendel

Pris: 650:- / ca 55 min