Eterisk olja är den aromatiska vätska som finns i buskar, blommor, träd, rötter, kåda och frön. Dessa oljor som också kallas naturens levande energi, innehåller unika beståndsdelar med terapeutiska beståndsdelar. Eterisk olja extraheras från växter med hjälp av ångdestilering och är högt koncentrerade – mycket kraftfullare.
Eterisk olja har använts av forna tiders civilisationer och kan införlivas i modernt dagligt liv på många olika sätt, de kan antingen förtäras, inandas eller appliceras direkt på huden.
Eteriska oljor är värdefulla resurser på grund av de många olika fördelar de ger både kropp och själ punkt. Undersökningar visar att etersiska oljor är både fysiskt och psykiskt stimulerande. Av detta skäl anses dessa oljor ofta vara den saknade länken i modern medicin – det som förenar österländsk och västerländsk tro och utövning för att främja fysiskt, känslomässigt och spirituellt välbefinnande.

Hur de eteriska oljorna kan hjälpa oss:

  • Bekämpar skadliga mikrober tex bakterier, virus, svamp och mögel.
  • Balanserar kroppens funktioner.
  • Höjer kroppens frekvenser
  • Fungerar som antioxidanter, som renar kroppen.
  • Hjälper till att befria oss från negativa känslominnen.
  • Ökar vår andliga medvetenhet och höjer humöret.

Oljeträff
Intresserad av att veta mer om oljorna? Varför inte bygga upp ett hem-Apotek med dessa fantastiska oljor?

Kom på en oljig kväll hos HÄLSA PÅ eller samla ihop vänner, bekanta, föreningsmedlemmar osv så kommer jag ut till er. Ni får information och får uppleva oljorna.

Tid: ca 2 tim
Kostnad: 60 kr / person

Beställer man oljor under kvällen får man 10% rabatt