Man 26 år – Lastbilschaufför med ont i ländryggen och har problem att sitta längre tid, vilket så klart är ett problem i yrket. Provade ett sk magnethjärta (flyttbart var som helst på kroppen) i ländryggen. På kvällen fick jag följande sms:
”Jag var bara tvungen att skriva. Jag är helt överväldigad och chockad men jag känner nästa intill ingenting i min rygg. Jag har gått till kiropraktor för tusenlappar senaste åren men aldrig känt mig så rörlig som ikväll.

Kvinna 66 år – Stroke för ett antal år sedan. Berättade att när hon har sina magnetsmycken på sig fungerar kroppen bättre. Örhängena gör att hon har mer kontroll över ögonen så att de inte skelar och armbandet gör att hand och arm inte skakar.

Kvinna 23 – år Fick rekommenderat av läkare att köpa magnetsmycke för sitt höga blodtryck. Innan hon började använda armbandet tog man prover och värdet var högt. Efter två veckor med armbandet tog man nytt prov och värdet var perfekt. Läkaren behöll armbandet och efter två veckor och nya prover så var blodtrycket högt igen. Numera använder tjejen alltid armbandet och har perfekt blodtryck och dessutom blivit av med värk i kroppen.

Man och kvinna båda över 80 år – Delar på ett armband. Kvinnan har det på dagen och slipper ta
smärtstillande. Mannen har det på natten och slipper sömntabletter.

Man 53 år – Bär alltid armband då han upplever att hela kroppen känns mer balanserad och välmående. Energin har ökat.

Kvinna 75 år  – Problem med balans och yrsel. Märkte direkt att hon blev bättre när hon satte på sig armbandet. Efter ett par dagar kände hon stor förbättring.

Kvinna 42 år  – Armband. Efter ett tag försvann smärta i knä som hon gått med länge. När hon tagit av sig armbandet kom smärtan tillbaka efter ett par dagar. Med armband försvann det igen.

Kvinna 50 år – Har en nervsjukdom. Detta leder till att huvudet skakar hela tiden. Hon får behandling i form av Botox sprutor var fjärde vecka. När hon använder magnetarmband + magnethjärta har hon inga skakningar.

Kvinna 51 – Hälsporre så hon gick på kryckor. Satte magnethjärtat vid ankeln. Kunde lägga kryckorna efter två dagar och helt smärtfri efter ytterligare nån dag.

Detta är ett utdrag ur de upplevelser vi har gjort med våra kunder.